Background Image

 

 

 

 

 

Medewerkers

Jesper Serné
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
06 39479977
 
Mijn naam is Jesper Serné. Sinds februari 2023 werk ik als ergotherapeut bij ergotherapie Rozemarijn. Dit doe ik met veel plezier. Ik heb hier een half jaar stage gelopen tijdens mijn studie en dat beviel mij zo goed, dat ik graag hier wilde werken. Hiervoor heb ik een half jaar gewerkt in Amsterdam op basisscholen om kinderen te helpen in de fijne motoriek, maar ook voor het verbeteren van de concentratie in de klas en het opbouwen van zelfvertrouwen. Het werken bij ergotherapie Rozemarijn is heel leerzaam en ik ga iedere dag graag naar mijn werk.  
 
 
 
Joshka van Ree
 
 
Mijn naam is Joshka van Ree en sinds 2021 ben ik werkzaam als ergotherapeut bij ergotherapie Rozemarijn. 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0638016664
 
Wederzijds vertrouwen is voor mij belangrijk!
 
Ieder mens heeft andere behoeftes.
Daarom vind ik het van grote meerwaarde om goed te luisteren naar de cliënt en om dan samen te kijken naar een oplossing.
 
Binnen mijn sociale omgeving zijn er verschillende personen met een aandoening of belemmering. Zo zie ik dagelijks de uitdagingen van het leven met ADHD, ASS en chronische pijn en wat dit kan doen met iemand en zijn omgeving. Doordat ik hier al vanaf jonge leeftijd mee in aanraking ben gekomen, heb ik geleerd hoe belangrijk het is om bewust te zijn van de activiteiten die je doet. Dat je keuze hebt in welke activiteiten voor jou belangrijk zijn en hoe je die binnen je eigen mogelijkheden kan uitvoeren. 
 
Tijdens gesprekken neem ik dan ook mijn ervaringen en de ervaringen vanuit mijn omgeving mee om te zoeken naar een passende manieren voor de client.
 
Naast het werken als ergotherapeut zijn er een aantal dingen die ik graag doe.
De activiteiten waar ik mij goed bij voel zijn; dansen (momenteel doe ik aan tapdance, maar ik heb verschillende stijlen gedaan), wandelen, momenten samen met mijn familie en vrienden, maar ook kan ik genieten van een dag niks doen.
 
(Deze tekst is met zorg geschreven door een dyslect)
 
Marijne Laan
 
 
Mijn naam is Marijne Laan en sinds augustus 2021 ben ik werkzaam als ergotherapeut bij Ergotherapie Rozemarijn.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 38016670
 
Ik vind het leuk om kinderen, jongeren en volwassenen te helpen bij het behouden of vergroten van de zelfstandigheid bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten.
Iedereen is uniek en heeft andere behoeftes. Hierbij gaat het niet altijd om de grote dingen, maar ook juist kleine dingen kunnen voor iemand heel waardevol zijn.
Ik vind het een uitdaging om samen met de cliënt en cliëntsysteem naar de mogelijkheden te kijken en gezamenlijk tot een oplossing te komen.
Van jongs af aan ken ik verschillende personen met een aandoening of belemmering, zoals een verstandelijke beperking, ASS en ADHD.
Zo waren mijn ouders logeergezin voor een verstandelijk beperkte jongen en heb ik bijvoorbeeld een vriendin die de diagnose ASS heeft gekregen.
Doordat ik hier al vanaf jonge leeftijd mee in aanraking gekomen ben, heb ik geleerd wat voor invloed dit kan hebben op de persoon zelf en zijn/haar omgeving. 
Tijdens mijn werk neem ik zowel mijn werkervaring als de ervaringen vanuit mijn eigen omgeving mee. 
 
Ellen Bink
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 43815147
 
 

Mijn naam is Ellen Bink. Sinds februari 2022 ben ik als ergotherapeut in opleiding bij Ergotherapie Rozemarijn begonnen voor mijn afstudeerstage. Tijdens deze stage heb ik met veel plezier en interesse kennis gemaakt met de doelgroep. Inmiddels heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik sinds juli 2022 werkzaam als ergotherapeut binnen de praktijk.